Параскева Джукелова: Когато обичаш един човек, трябва да му дадеш свобода

Малкото момиченце от Панагюрище, което с блеснали очи мечтае да бъде актриса още от трети клас, качва се на стол и без никой да го забелязва играе роли е изминало дълъг път… и никога не се е отказвало от мечтата си.

Тези редове са написани за актрисата с панагюрски корен Паскева Джукелова в списание Betty – безплатно и достъпно във всички аптеки, участващи в маркетинговата концепция Betty в България.
Една от любимите български актриси е на корицата му и в интервю за изданието споделя, че любимата ѝ роля е Надя от „Бягащи страници”, играна от нея в Народния театър „Иван Вазов”. Сред по-личните моменти, които Параскева Джукелова споделя са свързани с „безпричинната радост от живота”, която изпитва с раждането на дъщеря си Калина, за убеждението ѝ, че „когато обичаш един човек, трябва да му дадеш свобода”.
От Betty припомнят, че точно преди 20 години Параскева Джукелова дебютира в главната роля на Лили в „Сезонът на канарчетата”, за който печели наградата за женска роля на фестивала „Златната роля, за спечелената 10 години по-късно награда на международния фестивал „Любовта е лудост” във Варна и „Златната ракла” в Пловдив за женска роля от филма „Изпепеляване”.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.