четвъртък , 25 април 2024

Започнаха забавленията, подготвени от библиотеката

Оттук хората приличат на мравки, мама работи в тази фирма, това е моето училище, бяха част от коментарите на малчугани, включили се в Седмицата на Градска библиотека „Стоян Дринов”.

Посещението им днес на мемориален комплекс „Априлци” е част и от лятната програма за работа с деца на Община Панагюрище. Директорът на храма на книгата Стефан Рапонджиев освен да прочете приказки, показа основни сгради на организации и институции, предизвикали възклицанията на четири момичета и четири момчета. Забавленията за децата продължиха на малкия паметник зад мемориалния комплекс.
Утре сутрин в библиотеката предстои „Открий ме сред книгите”, в сряда следобед ще има прожекция на анимационни филми, в четвъртък сутрин – приказки на народите. Краят на Седмицата ще е в петък от 16.30 часа, когато с музикантите от рокгрупа Faceoff, проявилите интерес деца ще могат да пеят и танцуват в „Музикант за един ден”.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.