Водещи новини

Днес започват консултациите за предсрочните избори

Днес, 29 юни, от 14.00 часа президентът Росен Плевнелиев свиква консултации с парламентарно представените политически сили и партиите, които имат представители в Европейския парламент.

В прессъобщение от Президентството уточняват, че целта на предстоящите разговори е да се набележат неотложните задачи пред Народното събрание до неговото разпускане, Министерския съвет и служебното правителство.
Държавният глава Росен Плевнелиев остро осъжда целенасочените опити за дестабилизиране на банковата система. Президентът призовава гражданите да не се поддават по никакъв начин на слухове и спекулации.
Българската банкова система е добре капитализирана и регулирана и се ползва с доверието на международните пазари. Президентът апелира компетентните институции в кратки срокове да предприемат необходимите действия и да приложат закона в цялата му строгост спрямо виновните за опитите за дискредитиране на банковия сектор.
Източник: president.bg

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.