Водещи новини

Днес е финалът на „Надиграй ме“. Да подкрепим ФТС „Тангра“ с SMS-и

120 танцьори от цяла България ще излязат днес – 29 юни, на сцената на танцовото реалити „Надиграй ме”.  Финалът на петия сезон на шоуто започва в 20:45 по БНТ 2 и БНТ Свят. Надпреварата ще продължи два часа.

Шест отбора от шест града ще премерят уменията си във фолклорните танци, като всеки от тях ще се представи с по два състава – деца и възрастни. Танцьорите от Панагюрище, Варна, Ботевград, Перник, Дупница и Димитровград ще се състезават за вота на зрителите в четири кръга.Община Панагюрище се представлява от Фолклорен танцов състав „Тангра“ към читалище „Искра-1872“ в село Попинци. Хореограф на състава е Мария Терзийска, която тази година бе избрана за Творец на годината в община Панагюрище. Всички ние, жителите на ообщина Панагюрище, можем да подкрепим довечера нашите танцьори от „Тангра“, като пуснем SMS-и. Нека го направим! Попинските танцьори нееднократно са доказвали майсторството си.
Голямата награда за победителя в петия сезон на „Надиграй ме” е участие в Международния фестивал „Славянски венец“. Форумът ще се проведе между 9 и 23 август в комплекс „Албатрос“ край Варна.
По време на финалната надпревара ще бъде изтеглено и името на един от всички зрители, гласували за някой от отборите в пети сезон на предаването. Наградата за него е семейна почивка в Гърция.
Да не пропускайте финала на танцовото шоу на България ДНЕС – 20 юни, от 20:45 по БНТ 2 и БНТ Свят

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.