Водещи новини

Ден на приятелството и взаимното вдъхновение от живота

Най-близки са онези приятели, които най-добре разбират смисъла на живота ни, споделят нашето себеусещане, остават до нас в триумф или бедствие, и разчупват орисията на самотата.

Това е една от многобройните сентенции за приятелството, които могат да бъдат открити в Мрежата. Днес, 9 юни, отбелязваме Международния ден на приятелството, обявен от Общото събрание на ООН. Идеята на Световната организация за стимулиране на дружбата между индивидите и народите не е случайна. Приятелството е благородното и спояващо чувство, способно да хвърли траен мост между държавите и различните култури, за изграждането на един мирен и по-добър свят, пишат от сп. „Обекти”.
„Най-прекрасното нещо в приятелството е не протегната от приятел ръка, не усмивката, която виждаме отсреща, или приятната компания. Най-прекрасното нещо е взаимното вдъхновение за живота, което получаваме, когато знаем, че има някой, който вярва в нас.”
Честит празник, приятели!

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.