Водещи новини

Поредни отличия за мажоретките на СОУ“Нешо Бончев“

На провелия се на 6 и 7 юни в Пазарджик IV Мажоретен фестивал „Слънчева Бесапара“ възпитаниците на хореографа Мария Бензарова отново получиха признание.

В III група нашите момичета се класираха на 3 място, а в V-та група на 1 място. За представянето си са получили диплом и плакет, както и торта от спонсори. Интерес към панагюрските мажоретки са проявили от Българска национална телевизия, за която момичетата са дали интервю, разказа тяхната ръководителка
Във втория ден панагюрските мажоретки са участвали в категория батон и пом-пон в 3 възрастови групи. Във втора група от 6 състава са се класирали на 4 място, а в 3-та група от 9 състава са спечелили 3 място.
При най-големите  /пета група/ панагюрки са класирани първи в категория пом-пон , във втора група са на 3 място, а в трета на 2-ро място.
Приза най-чаровна мажоретка е връчен на петокласничката Анна Ралчева от 3-та група.
Във фестивала са участвали мажоретни състави от Свиленгра,Нови Пазар,Кнежа,Симеоновград,Пазарджик,Своге,Първомай,Сопот,Правец,
Ябланица, София.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.