Водещи новини

Предстоят концерт на ЦДГ „Пролет”, среща на кмета с отличниците и народно веселие в с. Попинци

Културният календар за следващата седмица на Община Панагюрище предвижда утре, 26 май, от 18.00 часа представяне на книга.

В Градска библиотека „Стоян Дринов”пред почитателите на словото ще бъдат представени разказите от „Сонет 130” на Ганка Филипова. В иидните 5 дни ще е и традиционната среща на кмета на общината със зрелостниците, завършили с отличен успех средното си образование. Те ще получат като подарък от общинското ръководство златни ключета.
Половинвековен юбилей ще отпразнуват от Целодневна детска градина „Пролет”. Концертът по тържествения повод ще е на 28 май, сряда, от 17.00 часа в голямата зала на Театъра. Ден по-късно – в четвъртък, ще бъде официалното награждаване на победителите от националния конкурс за непубликувана детска поезия „Стоян Дринов” – от 17.30 часа в Градската библиотека.
Седмицата ще завърши с празника на с. Попинци в събота, 31 май. Народното веселие ще започне в 14.00 часа на площада в селото.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.