неделя , 28 април 2024

За втора година дриновци управляваха и преподаваха вместо учителите си

От сутринта трябваше да подредя класьори и да поговоря с двама ученика, които говорили глупости в час, сподели директорът на ОУ „Проф. Марин Дринов”за един ден Стоян Иванов.

Днес седмокласникът и десетки негови съученици заместиха ръководството и преподавателите си в Деня на самоуправлението. Инициативата е на Ученическия парламент в учебното заведение и се провежда за втора поредна година. Кой ще има честта да влезе в ролята на учители и ръководство, децата решили чрез избори в парламента си.
Г-н Иванов, заменил за един ден на поста директора Екатерина Футекова, сподели, че да си директор не е лесно, но пък е приятно. За плановете си след завършване на образованието си тази година разказа, че са свързани с оставане в Панагюрище. Негова дясна ръка, заместваща помощник-директора Богдана Иванова-Шишкова, бе Деница Хаинова, която също е седмокласничка и се готви за изпити, но за езикова гимназия. Освен ръководство и учители, дриновци влязоха в ролята на медицински сестри, фото репортер на училището, охрана, библиотекар. Видимо и ученици, и учители бяха доволни, разминавайки се по коридорите и учителската стая, разменяйки си дневници и впечатления от проведените часове.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.