четвъртък , 25 април 2024

Утре в кино „Модерен театър” – охлювът „Турбо” на 3D и „Директен полет” с Лиъм Нийсън

Утре, 10 май, от 17.00 часа, обичащите анимацията ще могат да гледат отново 3D прожекция на „Турбо”.

Лентата бе излъчена в кино „Модерен театър” и през януари. Турбо е охлюв, който си мечтае да стане най-великия съзтезател в света. Заради неговата мания по скоростите, боязливата общност на охлювите го смята за чудак и аутсайдер. Повече за невероятният охлюв и приключенията му – утре в кино „Модерен театър”.
От 19.30 часа е предвидена и 2D прожекция на „Директен полет” с Лиъм Нийсън. Веднага след премиерата си лентата стана водач в боксофиса на САЩ. В лентата Лиъм Нийсън влиза в ролята на шериф от военновъздушните сили на САЩ – Бил Маркс. По време на презокеански полет от Ню Йорк до Лондон, Маркс получава поредица от загадъчни текстови съобщения, настояващи да нареди на авиокомпанията да прехвърли 150 милиона щатски долара по сметката на изпращача. Докато парите не бъдат осигурени, на всеки 20 минути ще бъде убиван един от пасажерите.
Борбата с вътрешните му демони обаче е лишила Маркс от всякакво желание за принципно присъщия на професията му героизъм – намерението му е било просто да изпълнява задачите си като работа на бюро, макар и в небето. Въпреки това, поредният му ден в „офиса“ се превръща в криза с високи залози.
В компанията на едва неколцина спътници, в които има доверие, включително Джен Съмърс (носителката на „Златен глобус“ Джулиан Мур), шерифът е принуден да си припомни всеки миг от обучението си и да разкрие кой е убиецът на борда на самолета. В инфарктната игра на котка и мишка животът на стотици пасажери виси на косъм…
В сряда, 14 май, от 19.00 часа, ще има още една прожекция на „Директен полет“.
 

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.