Водещи новини

Огнеборците ни отводнявали мазета през почивните дни

На общо 17 сигнала за възникнали инциденти са реагирали огнеборци и спасители от Областното управление „Пожарна безопасност и защита на населението” – Пазарджик пред изминалите празнични и почивни дни.

Пет са случаите на отводняване на мазета на къщи в Панагюрище в резултат на обилните валежи в района, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Три са случаите на запалени отпадъци, за радост без нанесени материални щети. На 1 май екипи на Районната служба „ПБЗН” в Панагюрище са съдействали за обезопасяването на лека катастрофа, станала на пътя Панагюрище-Оборище.
Колегите им полицаи, от своя страна, през изминалото денонощие заловили поредният пиян водач. Малко след 02.00ч. вчера на улица в Панагюрище полицейски автопатрул извършил рутинна проверка на лек автомобил „Пежо”. Водачът му Д.Й.- 48г. от съседното село Баня бил тестван с „дрегер”, като уредът отчел 1.86 промила концентрация на алкохол. Срещу него се води полицейско производство.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.