Водещи новини

Новата водоноска освен да мие и полива, ще може да гаси и пожари

Обществено обсъждане за поемането на дългосрочен дълг от Общината, с който да бъде закупена още една нова водоноска чрез лизинг за 4 години, се проведе вчера в Общината.

Зам.-кмета Георги Павлов, който е и изпълняващ длъжността кмет в момента, заедно с управителя на ОП „Чистота” Стайо Тушлеков, изразиха задоволство от работата на новата машина, купена в края на миналата година, която вече е в действие. Павлов уточни, че със средствата, които се изразходват за „Шкода-Европа” от 1988 година, ще се покриват лизинговите вноски. Тушлеков не за пръв път почерта, че този автомобил е твърде амортизиран и допълни, че стойността на лизинга ще е 140 000 лева с ДДС.
Новата машина освен за миенето и оросяването на улиците, ще бъде ползвана за поливане на цветната и храстовата растителност, при гасенето на пожари. С придобиването й, от „Чистота” ще имат вече две чисто нови водоноски.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.