четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Пряката демокрация, близостта и ближният в „Още ПЛАМ

Какви са начините страната ни да излезе от блокажа, обяснява социологът и политолог доц.д-р Антоний Гълъбов в новия брой на вестник „Още ПЛАМ“. Темата за местните референдуми като инструментариум на пряката демокрация разисква пък д-р Атанас Славов.

В колко секции ще гласуваме на 25 май за Европейски парламент, на кое място се нарежда община Панагюрище по достъпа си на информация, какви са мотивите на управителното тяло на МГУ „Св.Иван Рилски“ да удостои с научната титла професор изпълнителния директор на „Асарел-Медет“ АД д-р инж.Лъчезар Цоцорков и колко деца са подкрепени при обучителни трудности в ЦДГ „Първи юни“, са част от темите, намерили място в новия брой на „Още ПЛАМ“. „За да обикнеш ближния, е необходимо нещо съвсем простичко – да пристъпиш към конкретни дела спрямо него“. Това казва психологът Дарина Дечева в новия брой на в-к „Още ПЛАМ“ в рубриката „Размишльотини на тра-ла-лежа“, а хореографът на ФТС „Тангра“ Мария Терзийска се надява и след 10 години отново да е част от дейния организъм на попинското читалище „Искра-1872“. „И днес търся правилния път“, пък споделя младият панагюрец Атанас Христев в рубриката „Репортер за 1 ден“. От няколко години той работи и учи в Германия и дава своята гледна точка за разликата в манталитета на германеца и българина.
Водещото заглавие на „Още ПЛАМ“ е за строителството на депото на битови отпадъци и подписания за целта договор.

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.