Водещи новини

СКТ „Панагюрище” – първи в Югозападната „В” група

Първото място в Югозападната „В” група по тенис на маса заеха състезателите на спортен клуб по тенис „Панагюрище”.

Треньорът им Борис Влахов съобщи, че момчетата му са записали шест победи и една загуба в трудни за тях мачове, защото основните играчи били болни или в нефункционално състояние. Все пак, панагюрци се мобилизирали и водени от капитана Еди Негалов, който победил във всичките си срещи, заели лидерското място в групата пред „Локомотив” София и „СКТМ-1995” Панагюрище (преименували се от СК „Оптик”). Заедно с Негалов срещи играли Павлин Михов, записал една загуба, Георги Кържанов и Димитър Калоянов. Влахов коментира, че доброто класиране на отбора е голяма крачка към „Б” групата.
По същото време – на 29 и 30 март, се провели и срещите от Втория турнир на Висшата лига – жени. Няма място за лоши мисли, коментира загубите на панагюрки Влахов и припомни, че предстоят още два турнира – през май и юни. За женския тим се състезавали Ненка Тушлекова, Нелина Петришка, в част от мачовете Каролина Лилова и Десислава Ботева, която обаче все още е контузена.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.