Водещи новини

Наситена с културни прояви седмица

С концерт на самодейните колективи при Народно читалище „Свети Боян Княз Български – 2006” започва новата седмица от културния календар на Община Панагюрище.

За трета поредна година от читалището ще се изявят на голяма сцена. Тази година това ще е на 24 март от 17.30 часа в Театъра. Продукция на класа по китара и ударни инструменти при Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов” ще има на 25 март от 17.30 часа в камерната зала на Театъра.
Вторият общински конкурс за хумор „Светът е оцелял, защото се е смял”,
организиран от Обединен детски комплекс, ще се проведе на 26 март, сряда, от 17.00 часа, отново в камерната зала на Театъра. В същия ден, но от 18.00 часа, в музикалната зала на Народно читалище „Виделина-1865” ще бъде представен поетът Владо Любенов.
В края на деловата седмица – на 28 март от 18.00 часа в Театъра, ще има концерт, посветен на патронния празник на СОУ „Нешо Бончев”.
В съботния ден, 29 март, от 10:00 часа в с. Елшица народно читалище „Васил Левски-1925” организира Регионалния фолклорен фестивал на песента и виното „Традициите са живи”. Празникът се осъществява по проект „Опазване и подобряване на селското наследство” от Стратегията за местно развитие на Местната инициативна група „Панагюрище, Стрелча, Лесичово”.

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.