Наситена с културни прояви седмица

С концерт на самодейните колективи при Народно читалище „Свети Боян Княз Български – 2006” започва новата седмица от културния календар на Община Панагюрище.

За трета поредна година от читалището ще се изявят на голяма сцена. Тази година това ще е на 24 март от 17.30 часа в Театъра. Продукция на класа по китара и ударни инструменти при Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов” ще има на 25 март от 17.30 часа в камерната зала на Театъра.
Вторият общински конкурс за хумор „Светът е оцелял, защото се е смял”,
организиран от Обединен детски комплекс, ще се проведе на 26 март, сряда, от 17.00 часа, отново в камерната зала на Театъра. В същия ден, но от 18.00 часа, в музикалната зала на Народно читалище „Виделина-1865” ще бъде представен поетът Владо Любенов.
В края на деловата седмица – на 28 март от 18.00 часа в Театъра, ще има концерт, посветен на патронния празник на СОУ „Нешо Бончев”.
В съботния ден, 29 март, от 10:00 часа в с. Елшица народно читалище „Васил Левски-1925” организира Регионалния фолклорен фестивал на песента и виното „Традициите са живи”. Празникът се осъществява по проект „Опазване и подобряване на селското наследство” от Стратегията за местно развитие на Местната инициативна група „Панагюрище, Стрелча, Лесичово”.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.