четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Сладкогласните Нонини деца посветиха концерт на майките си

Предлагам да посветим продукцията си на мама, която ви е родила, която ви подкрепя, която е неотлъчно до вас, която ви е дарила с таланта да пеете.

С тези думи се обърна към 16 свои възпитаници вчера, 5 март, музикалният педагог Нона Немигенчева. Тя и сладкогласните таланти, които обучава в Обединената школа по изкуствата „Евгений Зумпалов”, представиха своя продукция.
Много аплодисменти събраха Нонините деца, които преподавателката представи с по няколко думи – с внимание към всеки. Своите изпълнения представиха Грета Дечева с песента „Моето семейство”, Мария Ножделова с „Детски спомен”, Надежда Ковачева с „Пепеляшка”, Стела Петришка с песен на Бритни Спиърс, Николай Дерменджиев с „Пак съм тук”, Кристина Велева с „Пирински води”, София Манолова с песен на Риана, Бина Казакова със „Старата игра”, Виктория Манева с песен на Кристина Агилера, Николета Димитрова с „Как да вярвам”, Елена Ралчева с „Боси времена”, Цветан Поибренски с „Утре”, Нешка Брандийска със „За тебе бях”, Габриела Шкодрева с песен на Риана, Светозара Крайчева с песен на Алиша Кийс и Иванина Узунова с песен на Джеси Джей. Единствена Мария Финджикова не взе участие, защото учи в Пловдив. Иванина благодари на Немигенчева, която я научила на много повече от музика – да се справя и в живота.
При излизането на „пролетната” и много свежа сценав камерната зала на Театъра, всеки от младите изпълнители бе представян и с постиженията си – призови места от национални и международни конкурси и фестивали.

 

 

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.