Водещи новини

„Мистър Пибоди и Шърман” две съботи поред в кино „Модерен театър”

За близо 100 минути тази събота, 8 март, любителите на 3D анимация ще могат да научат историята на „Мистър Пибоди и Шърман”, която е озвучена на български език.

Премиерната за страната лента ще е започне в 16.30 часа в кино „Модерен театър”, с втора прожекция на 15 март, в същия час.
Мистър Пибоди е бизнес титан, изобретател, учен, нобелов лауреат, гастроном, олимпийски медалист и гений, който по една случайност е куче. Използвайки гениалното си изобретение, ЧАКЗАД, Мистър Пибоди и осиновения му син Шърман ще пътуват назад във времето за да изживеят лично ключови събития от историята и да се срещнат с най-известните герои на всички времена. Но когато Шърман нарушава законите за пътуване във времето, двамата герои ще направят всичко по силите си да възстановят историята и да спасят бъдещето.
„Вълкът от Уолстрийт”, 2D прожекция, ще може да бъде гледан на 8 март (събота) от 19:00 часа и на 12 март (сряда) от 18:30часа. Филмът е забранен за лица под 16 години.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.