Водещи новини

Кампания „Дар за живот” в МБАЛ „Събо Николов”

„Асарел Панагюрище Здраве“ ООД открива кампанията „Дар за живот“ с организирането на специализирани прегледи и най-съвременни оперативни интервенции, извършвани от специалисти от водещи центрове в САЩ и България в МБАЛ „Събо Николов“ ООД, гр. Панагюрище.

Консултативните прегледи ще се извършват на 10.03.2014 година от 09:00 до 18:00 часа от:
          Д-р Валентин Атанасов- водещ коремен хирург, Brockton Hospital и Caritas Good Samaritan Medical Center, Бостън, САЩ. Д-р Атанасов е специалист хирург с огромен опит в лапароскопските и миниинвазивни операции. Той ще извърши консултативни прегледи и ще участва в операции на пациенти с ингвинални и хиатални хернии, туморни заболявания на стомашно-чревния тракт и заболявания на жлъчката.
          Д-р Росица Кръстева- онколог, химиотерапевт, МБАЛ „Сердика“, София – ще извърши специализирани прегледи на пациенти с доказани онкологични заболявания и/или пациенти, преминали лечение на онкологични заболявания.
          Д-р Захари Захариев – лъчетерапевт, УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ“, София- ще извърши специализирани прегледи на пациенти с доказани онкологични заболявания и/или пациенти, преминали лечение на онкологични заболявания.
Прегледните и разходите по оперативните интервенции са безплатни за пациентите и се заплащат от „Асарел Панагюрище Здраве“ ООД.
Желаещите могат да запишат час за преглед на телефон: 0882708968 от 04-07.03.2014 от 09:00- 16.00 часа.

Вижте още

Десетки продължват да са свободните работни места в общините Панагюрище и Стрелча

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че към 27 февруари работните места за специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.