четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Предстоят постановка, Тодоровден, изяви на деца от Школата

Утре, 5 март, от 17.30 часа класът по пеене при Обединената школа по изкуствата „Евгений Зумпалов” с преподавател Нона Немигенчева ще представи своя продукция в Театъра.

Културният календар за следващите дни на Община Панагюрище предвижда представяне на поета с китара Ивайло Диманов на 6 март от 17.30 часа в камерната зала на Театъра.
На 8 март в с. Баня по традиция ще бъде организиран „Тодоровден по нашенски” – от 10:30 часа на площада в селото ще има конно-магарешки парад, а от 12.00 часа на стадиона се предвижда провеждането на конните надбягвания.
На 11 март от 19:00 часа Театър „Искри и Сезони” ще представи постановката „Избори до дупка” от Бранислав Нушич. Режисьор е Михаил Петров; участват: Антон Радичев, Мария Статулова, Виолета Марковска, Станимир Гъмов, Румен Угрински, Иван Панайотов, Дидо Мачев, Милена Атанасова.
Поетичният спектакъл „Пролетна песен” по стихове на Стоян Дринов ще бъде представен на 12 март от 17:30 ч. в камерната зала на Театъра. Представянето е на класа по художествено слово и театър при ОШИ „Евгений Зумпалов” с ръководител Дочка Кацарева, а музикалният съпровод от възпитаниците от класа по пиано с преподавател Юлия Богоева.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.