петък , 26 април 2024

Глупостта също е грях, пише Иван Станчев във в-к „Още ПЛАМ“

„… Окончателната прошка не означава да се предадем. Просто означава, че не очакваме нищо. Не искаме нищо. Просто преставаме да носим маска…“

Това  пише в рубриката „Размишльотини на тра-ла-лежа“ Дарина Дечева в новия, осми, брой на най-новия панагюрски вестник „Още ПЛАМ“. Както в предния си брой, така и в този, изданието публикува материал за младежките бригади в чужбина – този път за работата в САЩ.
Водещото заглавие на „Още ПЛАМ“ засяга темата за клиничните пътеки, които предстои да подпише до края на февруари панагюрската МБАЛ „Събо Николов“, а материалите на втората страница са посветени на осиновяването. Вестникът публикува и имената на хората, получили Ротари ПРИЗнания за 2014 година.
В коментарната рубрика „отЛИЧНО“ са споделени мнения за АБВ в Панагюрище, люспеенето на ГЕРБ и полезността от ходенето на бригади в чужбина. Наситен със спортни събития е новият брой на „Още ПЛАМ“, в който са публикувани всички предстоящи срещи на ФК „Оборище“ през пролетния полусезон.
„Глупостта също е грях“, казва в рубриката „Репортер за един ден“ поетът Иван Станчев. Проследявайки събитията през последните 20 години около олимпийските игри, Станчев заключава: „Олимпийските игри са място за мирно мерене на силите, а то извън тях глупостта человеческа продължава пагубната надпревара…“
 

 

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.