Водещи новини

Отличия за тенисистите ни от турнир

С редица отличия за състезателите на СКТ „Панагюрище” приключил игралият се в края на миналата седмица турнир по тенис на маса в Златица.

Треньорът Борис Влахов съобщи, че организацията на проявата е била на много добро ниво, а в състезанията са се включили десетина клуба от страната и около 50 деца.
Първо място при момчетата до 15 години спечелил Димитър Калоянов, който взел и суперфинала срещу най-доброто момиче във възрастта. При 12-годишните подобно било разиграването на челните места, но за Кристина Иванова, която взела първото място при момичетата и суперфинала срещу най-доброто момче. Много добре се представили Илия Воденичаров и Георги Ефтимов, които се изявявали при 15-годишните – за обиграване. Бронз при 12-годишните спечелил Стоян Филипов, а Божидар Васев влязъл в осмицата. Добра игра показал и Стоян Грънчаров. При момичетата, също бронз, завоювала Евгения Любенова, играла отлично. В останалата група – на по-новите попълнения на панагюрския клуб, които не са картотекирани са Рени Манолева, Петя Ботева, Георги Радев и Петър Няголов. За тях Влахов сподели, че са оставили приятно впечатление.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.