Водещи новини

Класираха най-добрите от седмокласниците си на лъвски скок и совалка

Много емоции и шумна подкрепа белязаха провеждането на състезания по лъвски скок и совалка сред седмокласниците на ОУ „Проф. Марин Дринов” днес.

По три момичета и момчета от четирите паралелки мериха сили, отбелязвайки с постиженията си паметта на Васил Левски, ден преди 141 годишнината от гибелта на Апостола.
С подкрепата на съучениците си и класните си ръководители Нанка Маркова, Мария Игнатова, Величка Маслева и Румяна Серетлиева, най-добрите на лъвски скок бяха Стоян Кичуков, Стоян Иванов и Цветомир Нешов, и при момичетата – Недка Каекова, Валентина Караджова и Димитрия Кунчева. В совалката се отличиха Радомир Финджеков, Тодор Воденичаров, Васил Ставров, Недка Каекова, Нонка Кузманова и Демира Христоскова. Директорът на училището Екатерина Футекова награди най-добрите след края на надпреварата.
В измерванията на постиженията, помощ оказаха треньорите на КЛА „Оборище” Катя Кроснарова и на КЛА „Борис Мулешков” Дончо Калпаков.
Утре ще се проведе и общинското състезание, което се организира по традиция от Обединен детски комплекс, в което сили ще мерят най-добре представилите се деца на училищните съревнования.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.