Водещи новини

Бончевци и „Бунай” АД в „Мениджър за един ден”

СОУ „Нешо Бончев” и „Бунай” АД засега са двете организации, които ще се включат в „Мениджър за един ден” на Джуниър Ачийвмънт България. Тази година инициативата ще се проведе на 12 март 2014 г.

„Мениджър за един ден” промотира метода на учене чрез практика и насърчава връзката между бизнеса и образованието. Това е и най-директнитя подход на Джуниър Ачийвмънт България за среща на младите хора с реалния бизнес.
Всяка година над 1000 ученици и студенти в цялата страна имат възможността да тестват своите умения и планират кариерното си развитие. Те прекарват един ден във водещи български и международни компании и учат директно от топ мениджърите им. Въпреки че са заедно само един ден, много от младежите и техните домакини продължават да поддържат връзка и след това. Предложения за стажове или работа са често срещана практика към добре представилите се младежи.
В Пазарджик в „Мениджър за един ден“ се включват Районния съд и Областна администрация, и няколко фирми.
Още информация може да намерите тук:  http://mfd.jabulgaria.org/

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.