понеделник , 6 май 2024

Избраха 5 делегати за националното събрание на ГЕРБ

На провелото се тази вечер събрание на общинската структура на ПП ГЕРБ са избрани пет делегати за предстоящото на 16 февруари отчетно-изборно национално събрание на партията:

координаторът на общинската структура Никола Белишки, народният представител Христо Калоянов, общинските съветници Радка Кроснарова и Томи Наплатанов, председателят на общинската младежка организация на ГЕРБ Стефан Мирев. Присъстващите на общинското събрание членове на ГЕРБ са обсъдили сериозната подготовка, която трябва да направят за предстоящите на 25 май избори за Европейски парламент.
В телефонен разговор след събранието Никола Белишки коментира, че за предизборната  кампания за Европарламент общинската структура на ГЕРБ ще заложи на неформалните срещи с хората, а не на големи публични изяви. Местната партийна организация поддържала „добри контакти“ с българските евродепутати Андрей Ковачев, Мария Габриел и Владимир Уручев.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.