понеделник , 6 май 2024
Водещи новини

Стефка Цветанкова: „Не ние сме резил”

Снощи се състоя специална пресконференция по повод материал в сайта nostop.bg, но негов представител нямаше, въпреки отправената покана.

Потресени сме от написаното, заяви треньорът на хандбален клуб „Панагюрище” Георги Атанасов, а председателят на Асоциацията на спортните клубове Иван Нетов изтъкна, че е грозно и несправедливо спрямо церемонията „Спортист на годината”. За 20-годишната ни история наш отбор или клубът ни не е хванат с нередовни състезатели, подчерта другият треньор в ХК „Панагюрище” – Любка Карагьозова, и разграничи визираните нарушения в написаното в сайта относно тим на клуба и кръг от ученически игри, за които всъщност се касае визираното нарушение. 10 години нашият живот минава на стадиона и не ние сме резил, а тези, които го пишат, каза една от отличените в „Отбор на годината” хандбалистки – Стефка Цветанкова. Атанасов и Нетов изречение по изречение опровергаваха написаното в nostop.bg на 13 януари.
Декларация, в която Асоциацията оповестява, че повече няма да работи със сайта, прочете треньорът на клуба по лека атлетика „Оборище” Катя Кроснарова. Позицията ще бъде преосмислена при извинение от страна на сайта.
На пресконференцията присъстваха представители на спортни клубове от Асоциацията, кметският екип, председателят на Общинския съвет, общински съветници. Отсъствието на представител на сайта обаче донякъде обезсмисли събирането.
 
 
 

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.