Водещи новини

Панагюрчета в турнира „Млади звезди”

Илиян и Николай Дойчеви, Кръстина Иванова, Илия Воденичаров и Георги Ефтимов бяха петимата състезатели на спортен клуб по тенис „Панагюрище” в коледния турнир „Млади звезди”, организиран от Българската федерация по тенис на маса.

Надпреварата се е провела в края на миналата седмица, уточни треньорът на децата Борис Влахов. Турнирът се провежда за трета поредна година и в него взели участие 29 отбора, като сред тях били най-добрите в страната.
Финалът за 15-годишните момчета бил между братя Дойчеви, като Илиян станал шампион, а Николай бил особено атрактивен заради играта си. Иванова заела първото място при 12-годишните момичета, надвивайки на финала шампионката на „Чо” Пловдив Виктория Петкова. Много добро било представянето на Воденичаров и Ефтимов. За всички имало много награди.
Влахов съобщи, че в началото на 2014 година предстои отличаването на най-добрите състезатели на клуба за отминаващата 2013 година.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.