Размишльотини на тралалежа във в-к „Още ПЛАМ“

„Да си дойдем на думата за тралалежите. Да, за тра-ла-лежите. И за размишльотините им от първо лице.     
Аз съм тралалеж. И ми е приятно!

Съм и Ще. Тралалеж – от първо лице. От ония – ориентираните осъзнати тралалежи. С белези – за заслуги.
И преживявания – по право.
Същество, белязано с метаморфоза, е тралалежът. И е навсякъде, и е във всичко. И е не какъв, а такъв. В душата, в костите, под кожата. И аз така – щастливо и многооблачно еволюирал таралеж по (не)Воля в тралалеж по (при)Звание. Във формиране. Неформатиран и неформален“.
Така започва представянето на рубриката си „Размишльотини на тралалежа“ психологът и поетът Дарина Дечева, която е част от екипа на новия панагюрски вестник „Още ПЛАМ“. Първият му брой излезе на 19 декември тази година, а първият му брой през 2014 година ще бъде на пазара на 8 януари. Рубриката „Размишльотини на тралалежа“ ще я има през брой във вестниик „Още ПЛАМ“. Освен нея във всеки брой на новия панагюрски вестник ще откривате различни писания на различни панагюрци в рубриката „Репортер за един ден“. Сюжети с неочакван край също ще намират място в „Още ПЛАМ“. Но да не издаваме всички идеи… Засега открехнахме мъничко завесата само на рубриката „Размишльотини на тралалежа“.
  

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.