Водещи новини

Сити Клиник – сграда на годината

Кардиологичен център и Диагностично-консултативен център – Сити Клиник спечели наградата в категория „Сгради – здравеопазване”. Специална награда в същата категория получи СБАЛ по АГ Надежда в София.

Това съобщиха днес организаторите на сайта buildingoftheyear.bg. Днес се навършва и точно една година от откриването на модерната многопрофилна болница, специализирана в най-авангардните методи за диагностика и ендоваскуларно лечение на сърдечно-съдови заболявания. Сред собствениците на „болницата на бъдещето” са и братята Иван и Лука Ангелови, собственици на фирма „Градус”.
Миналата година престижният конкурс в категория „Сгради – култура” спечели сграда – трезор на Панагюрското златно съкровище с Инвеститор – дарител – „Асарел Медет” АД с изпълнителен директор
д-р инж. Лъчезар Цоцорков.
25 награди са били раздадени в тазгодишното дванадесето издание на конкурса „Сграда на годината” на 11 декември в София Ивент Център. На събитието присъствали близо 400 гости – инвеститори, проектанти, представители на професионалните и браншови организации КАБ, САБ, КИИП, КСБ и др.
Тази година събитието се проведе под патронажа на Министерството на регионалното развитие и Министерството на инвестиционното проектиране, а официални гости на церемонията бяха министрите Десислава Терзиева и проф. Иван Данов, които съпредседателстваха журито на конкурса, съобщават още от buildingoftheyear.bg.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.