От EVN – готови за зимния сезон

Инспекции на 56 500 км мрежи средно и ниско напрежение, подменени 1720 стълба по мрежи средно и ниско напрежение, извършени инспекции на всички трафопостове и възлови станции, собственост на дружеството са част от подготовката на EVN за зимния сезон.

От компанията съобщиха, че са направили и цялостна, и комплексна проверка на съоръжението и оборудването във всеки трафопост, преглед на специализираната механизация – 369 високопроходими автомобили, 8 моторни шейни и 30 високопроходими автовишки. Допълнително били осигурени и 2 броя АТВ, оборудвани с вериги, които се използват в труднодостъпни места.
За справянето с различни ситуации през зимата, EVN България разчита на доброто взаимодействие на своите регионални диспечери и ръководители на звена с местните власти в лицето на областните управители, общините и Териториални дирекции „Гражданска защита”. На всички областни управители, общински кметове и директори на Териториални дирекции „Гражданска защита” е предоставена информация за конкретните лица за контакти от EVN България.
На разположение на клиентите е също и денонощният телефонен център на дружеството, където клиентите могат да се информират по различни въпроси или да подават сигнали за евентуални аварии.
0700 1 0007 – телефон при аварии
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 1 0207 – телефон за автоматична проверка на сметка
е
mail: info@evn.bg

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.