Водещи новини

Второ място за одинци

На провелия се на 16 и 17 ноември турнир по таекуон-до за купа „Багатур“ в Стара Загора момчета и момичета от Спортен клуб „Один” – Панагюрище спечелиха комплексното второ място в крайното класиране с 11 златни медала.

Позицията си те завоюваха в конкуренция с 18 клуба и 300 участници. Това съобщи главният инструктор на клуба Желязко Гагов. Той бе много доволен, че не само момичетата и момчетата, а и децата на СК „Один” са се наредили втори в крайното класиране, спечелвайки 6 златни медала. Пет златни медали са успели да спечелят юношите и девойките, които също са станали заели второто място в крайното класиране.
През настоящата спортно-тренировъчна година в СК „Один” умения по корейското бойно изкуство таекуон-до придобиват над 100 панагюрски ученици на различна възраст. Клубът по таекуон-до бе учреден на 26 март 1996 година. През есента на 2005 година ръководството на клуба инициира и организира атрактивен фестивал на бойните изкуства под мотото „Не на наркотиците”.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.