Водещи новини

Дриновци търсят благородни сърца

Конкурс „Благородно сърце” обявиха вчера от ОУ „Проф. Марин Дринов” по повод Световния ден на добротата, 13 ноември и Международния ден на толерантността, 16 ноември.

Идеята е на ръководството на училището и Ученическия парламент.
Призът ще бъде връчен на ученик, отличил се с достойна и хуманна постъпка, добро дело или пример за подражание. Всеки може да номинира ученик, като посочи име, клас и постъпката, която заслужава награда.
Номинации ще могат да се правят до 1 май 2014 година, като в учителския блок ще бъде поставена кутия за предложения. Комисия, излъчена от парламента, ще определи победителите. Наградите ще бъдат връчени в деня на ученическото самоуправление през май 2014 година.
Пом.-директорът Богдана Иванова-Шишкова уточни за oshtepan.com, че през настоящата учебна година инициативата ще е в рамките на ОУ „Проф. Марин Дринов”, но през следващата ще се мисли за разширяването и обхващането на ученици от общината. Дриновци отсега имат желание „Благородно сърце” да се превърне в традиция.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.