вторник , 21 май 2024
Водещи новини

Бързо, вкусно и здравословно с даровете на есента

Десетки кулинарни изкушения бяха подредени днес в Обединен детски комплекс като част от участие в конкурса „С даровете на есента”. 40 деца са взели участие в инициативата, която е традиционна за Комплекса.

Ястията по регламент бяха описани изчерпателно по формулата „Бързо, вкусно и здравословно с даровете на есента”.
С нетърпение ученици от ОУ „20 април” и Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм изчакаха награждаването.
Първи награди спечелиха Дейвид Белишки от ОУ „20 април”, Николай Шангов от ОУ „Проф. Марин Дринов” и Иван Хърков от професионалната гимназия. Втори станаха Десислава Чоролеева от ОУ „20 април”, Виктор Аншов от ОУ „Приф. Марин Дринов” и Никоела Пенева от професионалната гимназия. С трети места бяха отличени Стилияна Караджова от ОУ „20 април”, Петя Бистрекова от ОУ „Приф. Марин Дринов” и Дияна Тилева от професионалната гимназия. Грамоти получиха дриновци и априлци от втори, четвърти и седми клас и осмокласници от ПГИТМТ, а като учител мотиватор бяха изтъкнати Цонка Рабаджийска от ОУ „Приф. Марин Дринов”, Миланка Пенева от ПГИТМТ и Диана Гетова от ОУ „20 април”. освен наградите за победителите, за всички останали участници имаше домакински пособия.

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.