Бързо, вкусно и здравословно с даровете на есента

Десетки кулинарни изкушения бяха подредени днес в Обединен детски комплекс като част от участие в конкурса „С даровете на есента”. 40 деца са взели участие в инициативата, която е традиционна за Комплекса.

Ястията по регламент бяха описани изчерпателно по формулата „Бързо, вкусно и здравословно с даровете на есента”.
С нетърпение ученици от ОУ „20 април” и Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм изчакаха награждаването.
Първи награди спечелиха Дейвид Белишки от ОУ „20 април”, Николай Шангов от ОУ „Проф. Марин Дринов” и Иван Хърков от професионалната гимназия. Втори станаха Десислава Чоролеева от ОУ „20 април”, Виктор Аншов от ОУ „Приф. Марин Дринов” и Никоела Пенева от професионалната гимназия. С трети места бяха отличени Стилияна Караджова от ОУ „20 април”, Петя Бистрекова от ОУ „Приф. Марин Дринов” и Дияна Тилева от професионалната гимназия. Грамоти получиха дриновци и априлци от втори, четвърти и седми клас и осмокласници от ПГИТМТ, а като учител мотиватор бяха изтъкнати Цонка Рабаджийска от ОУ „Приф. Марин Дринов”, Миланка Пенева от ПГИТМТ и Диана Гетова от ОУ „20 април”. освен наградите за победителите, за всички останали участници имаше домакински пособия.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.