четвъртък , 30 май 2024

105 души на младежката трудова борса

105 търсещи работа лица от общините Панагюрище и Стрелча, предимно безработни лица, са участвали в младежката трудова борса, организирана от дирекция Бюро по труда – Панагюрище, вчера, 15 октомври.

От структурата на социалното министерство съобщиха, че в инициативата са участвали 16 работодатели, представители на секторите „Индустрия” и „Услуги”. Обявените свободни работни места са били 27 – за специалисти с висше образование предимно инженерни професии, а за специалисти със средно образование: настройчици и оператори на машини с цифрово – програмно управление, електрончици, контрольор на качеството в шевно производство, оптици, стругари, фрезисти, шивачи, строителни работници, тъкачи, продавач – консултант, сервитьори, бармани.
От Бюрото по труда уточниха, че работните места не са със сезонен характер.
Директен подбор от работодателите е бил осъществен на 8 търсещи работа безработни младежи на първичен пазар на труда и по мерки за заетост.

Вижте още

Община Панагюрище на 14 март е домакин на Концерт с кауза на група „СПРИНТ” и приятели

В ПОДКРЕПА НА ХОРАТА С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ И КАУЗАТА „ЗА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКА МУЗИКА В НАЦИОНАЛЕН …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.