ВиК-ремонти по „Хаджи Димитър” и „Ген.Дандевил”

За въвеждането на временна организация по безопасност на движението в панагюрски райони, съобщиха от ръководството на Община Панагюрище и ДЗЗД „Аква Груп 99“. Във връзка със стартиране на строително-монтажните работи на ВиК мрежата по проект „Интегриран инвестиционен проект във ВиК сектор за гр. Панагюрище, община Панагюрище” се уведомяват

живущите на: ул. „Хаджи Димитър“, в участъка между ул. „Георги Бозаджиев“ и ул. „Шипка“, ул. „Шипка“, ул. „Липа“, ул. „Еледжик“ и ул. „Криволак“ – град Панагюрище, че промяната ще важи за периода от 13.10.2013 г. до 13.11.2013 г. За същия период се очакват временни прекъсвания на водоснабдяването с продължителност до 12 часа.
Подобни ограничения ще важат и за ул. „Генерал Дандевил“ в участъка между ул.“Оборище“ и ул. „Нистор Ружеков“, ул. „Гаврил Кръстевич“ и пл. „Пенчо Хаджилуков“, но за периода от 12.10.2013 г. до 12.11.2013 г.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.