Водещи новини

Канят Елеонора Найденова на конкурс за международен съдия

Президентът на Световната мажоретна федерация е отправил официална покана към панагюрската хореографка Елеонора Найденова участва в конкурс за международни съдии в Австрия. Това съобщава на сайта си Община Панагюрище миналата седмица.

От публикувания текст се разбира, че поканата била отправена в края септември в столицата на Словакия Братислава, където се е провела конференция на Световната мажоретна федерация и Международната мажоретна асоциация с президент  Ева Гогалак.
Българската мажоретна асоциация е една от петте държави, членки на управителния съвет, чиито представител на този форум е била Елеонора Найденова. На срещата се присъствали представители от Унгария, Словакия, Украйна, Полша, Хърватия, Австрия, Сърбия и др., пише още в сайта на Община Панагюрище. На конференцията са разгледани важни въпроси, касаещи програмата, правилника и статута на световната федерация. Дискутирани са още въпроси, свързани с организацията и изискванията за участие на предстоящия Световен шампионат във Виена през 2014 година. На срещата е разменена информация и за годишния календар на предстоящи фестивали. Елеонора Найденова е внесла предложение от името на Българската мажоретна асоциация организаторите на всяко състезание да дават съдийските фишове на участниците, за да могат да се видят резултатите.

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.