Водещи новини

Стажанти в МВР положиха клетва

104 стажанти положиха тази седмица клетва за спазване нормите на Етичния кодекс на служителите в МВР. Това стана на тържествена церемония в Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на МВР.

На нея присъстваха ректора на АМВР доцент д-р Иво Великов, областния управител на Пазарджишка област г-н Иван Йорданов, директора на ОДМВР-Пазарджик комисар Стоян Зайков, бивши и настоящи служители на центъра, родители и близки на стажантите. С полагането на тази клетва завършва шестмесечния период на първоначално обучение на стажанти, които са назначени в СДВР и ОДМВР-Пловдив. В пазарджишкото полицейско учебно заведение те са получили физическа, тактическа, стрелкова, правна и психологическа подготовка. От тук нататък те ще имат период на въвеждане работата и ще изпълняват полицейската си дейност в реални условия в структурните звена на вътрешното министерство. Поздрав към новопосветените полицаи отправиха ректора на Академията на МВР доц. Иво Великов и областния управител г-н Иван Йорданов. С награди бяха отличени постигналите най-високи резултати, като отличничката на випуска бе наградена с плакет. За дългогодишната си безукорна и всеотдайна служба, както и поради придобиване на право на пенсия бе отличен и директорът на ЦСПП-Пазарджик комисар Петър Влахов. Със заповед на Министъра на вътрешните работи той бе удостоен с „Почетен знак на МВР” ІІІ-степен.
Информацията е на ОДМВР Пазарджик

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.