YouTube Music Awards за първи път

Най-популярният сайт за видеосподеляне ще раздаде отличия за музикални постижения на церемония на 3 ноември в Ню Йорк, съобщава онлайн изданието на списание Variety, цитирано от „24 часа”. Вече е потвърдено, че в шоуто ще се включат Лейди Гага, Еминем и Arcade Fire.

На церемонията ще бъдат отличени „изпълнители и песни, които потребителите на YouTube са превърнали в световни хитове през изминалата година”.
YouTube Music Awards ще включва на живо танцови изпълнения и музикални колаборации, случващи се едновременно по целия свят – включително в градовете Сеул, Москва, Лондон и Рио де Жанейро. Церемонията ще бъде излъчена на живо в интернет.
„Цялата нощ ще бъде преживяване като клипче от сайта”, разказва Спайк Джонз, организатор на събитието. „Събираме заедно група от професионалисти в сферата на музиката и киното, за да създадем невиждано досега събитие на живо”, добавя той.
YouTube ще обяви номинациите за наградите на 17 октомври според класирането на клиповете за една година назад. Гласуването за победителите ще се случи изцяло в социалните мрежи, а изпълнителите ще се борят за най-висок брой гледания и споделяния на своите творби.

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.