Водещи новини

РИОСВ с нов шеф

От Регионалната инспекция по околната среда и водите съобщиха, че със заповед на министъра на околната среда и водите Искра Михайлова, считано от 12 август 2013 година, Велина Витекова е назначена за директор на РИОСВ-Пазарджик.
Велина Витекова е инженер-еколог с магистърска степен от ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград. Второ висше образование по специалност „Счетоводство и контрол” получава във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”.
Професионалният си стаж в областта на екологията натрупва в

периодите 2002 – 2005г. и 2009 – 2011г. в администрацията на община Пазарджик като главен експерт в сектор „Екология”.
На 19 август г-жа Витекова официално се е представила пред екипа на инспекцията.
Преди по-малко от месец всички 16 шефове на регионални инспекции бяха освободени. Сред тях беше и Николай Лулов, директор на РИОСВ – Пазарджик. От министерството тогава обещаха, че ще в близките месец-два ще се организират конкурси. Обява за такъв на сайта на РИОСВ в трите седмици преди представяне на новия шеф обаче не е имало.
Лулов стана шеф на инспекцията в началото на 2010 година, преди това беше главен еколог в най-голямата панагюрска фирма, председател на комисията по евроинтеграция в Общински съвет Панагюрище мандат 2003-2007 година.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.