Водещи новини

Група младежи тормози квартал

Живеещи на ул. „Петър Горанов”, част от жк „Оптикоелектрон 1”, са вдигнали ръце от група млади мъже и момчета, които често се събират в градинка пред един от блоковете. Освен през деня, младежите са чести посетители и нощем, като не спират да тормозят хората от блоковете с приказките, песните и нецензурните си подвиквания.
И в полицията сигурно вече им омръзна от нашите обаждания, сподели една от възмутените гражданки. А техните сигнали не са единични – полицията неизменно се отзовавала, но ден по-късно или понякога дори след час, групичката се събирала отново. Преди време тук играеха малки деца, сега майките ги е страх

да ги довеждат, защото се говорят думи, които не са за детските уши, изказва съжаление жената.
Живеещи на ул. „Петър Горанов” не са сигурни вече към кого трябва да се обърнат, за да се сложи край на нежеланото присъствие. Обмислят вариант да сигнализират и кмета на общината, като се позоват на Наредба №1, която е за поддържане и опазване на обществения ред и общественото имущество на територията на община Панагюрище.
Градинката, в която се събират младежите, е сред даваните за пример, защото преди години бе възстановена, облагородена и поддържана с техни собствени сили.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.