Промениха такси за лагера

Учениците, които ползват лагера в с. Панагюрски колонии, ще плащат дневна такса от 1 лев (била до момента 0,30лв), реши на заседанието си от 30 юли Общинският съвет. Всички, които са извън организирания от местната власт отдих, ще плащат нощувка от 5 лева за ученици и 10 лева за възрастни.

Промените съответно от 3 и 6 лева бяха гласувани като част от Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услугите на територията на община Панагюрище.
Кметът на общината Никола Белишки коментира, че ще се търсят възможности за целогодишно ползване на базата. Градоначалникът поясни, че към момента един човек се грижи за всичко – охрана, чистота на лагера, като щатната бройка е ½. Зам.-кметът Галина Матанова припомни, че при приемането на тазгодишния бюджет на общината съветниците неформално са обещали да приемат бъдеща актуализация, свързана с ремонта на вилите.
Първата смяна – „Арт”, с началник Мария Куртакова започва утре, а втората -„Екотуризъм”, ще започне на 14 август под ръководството на Минка Ланджева.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.