Нова тротоарна настилка и озеленяване

Подменят тротоарната настилка на ул.”Павел Хаджисимеонов” /пътят за гарата/, която е част от заложените обекти в строителната програма.

Изпълнението й се движи в предвидените срокове, а философията на кметския екип е да се дава завършена визия на определения участък, а не на парче /т.е. из града на отделни граждани/.
От общинското ръководство уточниха, че за ул.”Павел Хаджисимеонов” има визия и за озеленяване в занемарените и почти изчезнали алеи зад тротоара. В момента се премахват дървесните видове от едната страна, които са изсъхнали и опасни, и на тяхно място ще бъдат засадени нови дървесни видове от един вид с отвесна коренова система, за да не се получава след години повдигане и кривене на плочките.
Прави впечатление, че за година и половина не само централната част на града смени остарялата си и занемарена премяна с нова. На места цветя замениха грозновати храсти, на други лехите бяха прекопани и засадени.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.