Водещи новини

За лагер се записаха 62 деца

Продължава записването на ученици, желаещи да летуват в лагера на село Панагюрски колонии, който тази година ще отвори врати за две смени с по 50 деца.

До 11 юли в ОДК бяха записани 62 деца. 47 от малчуганите са заявили желание да се включат в първата „Арт“ смяна от 1 до 10 август. Началник на смяната ще бъде Мария Куртакова. Желаещите за втора смяна “Екотуризъм” засега са 15. Тя ще бъде от 14 до 23 август, а неин началник ще е Минка Ланджева. Точният размер на  лагерната такса ще стане факт след гласуването й от общинските съветници на юлската сесия. Децата ще бъдат настанени в три обновени вили. Ремонтът окончателно ще приключи през месец юли. Помещенията ще бъдат оборудвани с нови и модерни мебели, така че лагеруващите да се чувстват удобно и уютно. Стаите са с максимум по 4 легла. Баня и тоалетна има във всяка стая. Изцяло са подменени дограмите на прозорците, електрическата инсталация и водопроводната и канализационна мрежа. Вилите са с изграден нов двускатен покрив от алпийски тип. Освежен е и кухненския блок на ученическия лагер, в частта трапезария, с цел да се ползва като помещение за хранене. Храната ще бъде доставяна от фирма за кетъринг.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.