Спорт срещу дрога на 6 юни

За пета година Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните организира „Спорт срещу дрога”.

Инициативата ще се състои на площад „20 април” на 6 юни от 17 часа, уточни секретарят на комисията Боряна Шкодрева. В стрийтбол срещите, които ще бъдат подпомогнати от Сдружение Баскетболен клуб Панагюрище, са поканени за участие деца от 5 до 12 клас. Записването може да става както в училищата при учителите по спорт и физическо възпитание, така и на място. Ще се допусне включването и на възрастни над 20 години. Отборите ще са съставени от по три играча, като мачовете ще са на един кош от по десет минути.
Основната цел на Местната комисия е изграждане на здравословен начин на живот на подрастващите и отношения на толерантност. Проявата е част от работата на Шкодрева и колегите й по превенция употребата на психоактивни вещества.

Вижте още

Момче е първото бебе за 2024 година, момиче е последното за 2023-та

Христо Ангелов Чочев е първото бебе, родено в МБАЛ „Уни Хоспитал“ за 2024 година. Той …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.