петък , 26 април 2024

Христо Калоянов – депутат

По неокончателни данни Христо Калоянов от ГЕРБ ще е народен представител в 42-ото Народно събрание. Калоянов, който е общински съветник втори мандат от ГЕРБ, бе на трето място в листата на Бойкоборисовата партия в Пазарджишки избирателен район.

Дали и четвъртият в листата ще влезе, снощи до преди полунощ все още не се знаеше.                                                                                                                              
В първите часове, след като стана ясно, че Панагюрище ще има свой депутат, на въпрос на медията ни Христо Калоянов отговори, че каузата Панагюрище по-трудно ще бъде защитавана, ако партията му е в опозиция. Ако обаче има правителство, доминирано от ГЕРБ, Калоянов обеща да работи за финансово обезпечаване и прозрачно управление за местната власт – печелившата формула за облекчаване на общините. Европейските средства са основният инструмент, благодарение на който това може да се случи, акцентира още Калоянов. Според него е необходимо да се работи за договаряне на по-нисък праг за дофинансиране на проектите от страна на общините, допълни новият депутат.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.