четвъртък , 25 април 2024

Без сигнали от БСП и ГЕРБ за нарушения

Пред екипа ни снощи представители на двете основни политически сили обясниха, че не са подавали сигнали за нарушения. Председателят на БСП в общината Станимир Велчев заяви, че, според тях, изборният процес е преминал спокойно, а единствената му забележка е към председателката на секционната комисия в болницата, която подала неясно попълнен протокол с резултатите.

                                                                                                           
Цветанка Богоева от щаба на ГЕРБ също сподели, че основания за подаване на сигнали нямало. Припомняме, че, по думите на председатели и членове на секционни избирателни комисии, вчера на територията на Панагюрище изборният ден премина спокойно и поведението на гласоподавателите не се различаваше от това на предишни избори.                                                                            
Панагюрци дори не коментираха активно помежду си ситуацията с намерените от Прокуратурата бюлетини в печатницата в Костинброд в деня за размисъл. Коментар нямаше и на нарушението на правилата от някои партии, които свикаха пресконференции към 17 часа на 11 май и явно агитираха.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.