Водещи новини

Нахраниха членове, застъпници и наблюдатели

Малко след 10 часа в много от избирателните секции представителите на Коалиция за България – членове на комисии, застъпници и наблюдатели, получиха храна.

Пица, шоколад и кола раздадоха на своите членове, застъпници и наблюдетали и от ПП ГЕРБ. Сандвичи и минарална вода раздаде и Янко Маринов, отговарящ за структурата на ДСБ в Панагюрище.                                    
Избирателната активност в някои от секциите в Панагюрище към 13.30 часа мина 30-те процента. Между 13.30 и 15.30 часа имаше спад, но след това активността пак тръгна нагоре в отделни квартали и към 18 часа бе към 50-те процента. Така например, в секция №16 от 737 гласоподаватели по списък до 18.00 часа правото си на вот бяха упражнили 330 човека, а в секция №11 към същия час бяха гласували 482 панагюрци от 994.                  
Зам.-кметът на общината по хуманитарните въпроси Галина Матанова гласува преди обяд в секция №8 в ОУ „20 април”. До 11.25 часа бюлетините си там бяха пуснали 192 жители на града от 755 по избирателен списък.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.