вторник , 21 май 2024
Водещи новини

Един дарител за изборите

Единственият дарител към момента от област Пазарджик в Единния регистър по Изборния кодекс на Сметната палата за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 12 май е Радко Цвятков Шуманов.

Средствата, които той посочва в декларация, че са от трудови взаимоотношения, са в размер на 5000 лева и са за „Движение България на гражданите”.
Датата на декларацията е от 11 април.
Обобщените данни в Сметната палата за извършените дарения, предоставени услуги, подадени декларации, показват, че общият брой на даренията е 196, а размерът на паричните дарения е 221 503 лева. Непарични не са отчетени. Общият брой на безвъзмездно предоставени движимо и недвижимо имущество и услуги е 103, декларациите за произхода на средствата на кандидатите и на членовете на инициативните комитети са 34, а социологическите и рекламните агенции, както и на агенциите за осъшествяване на връзки с обществеността са 267. От Регистъра става ясно още, че от партия „Лидер” имат договор от 11 април за предоставяне на телевизионно време за излъчване на съобщения и програми в Телекабел ТВ гр.Пазарджик, както и в по-голяма част от областите в страната.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.