петък , 26 април 2024

Заедно за чисто и красиво Панагюрище

Да се включим активно в общинската инициатива „Заедно за чисто и красиво Панагюрище”. Общинска администрация разработи програма от дейности, която вече е в ход. Дейностите по почистване от битови отпадъци се изпълняват както следва:
– На изходите на град Панагюрище и обществените места – до 19 април с изпълнител Общинско предприятие „Чистота”;
– Почистване на паметниците и пространствата около тях до края на седмицата – 19 април с ангажимент от страна на училищата в Панагюрище;
– Почистване на обществените места и нерегламентираните сметища в населените места на общината от живущите в тях – до събота, 20 април.

Общинската инициатива „Заедно за чисто и красиво Панагюрище” ще приключи на 20 април, когато в 11 часа на пл.”20 април” в Панагюрище ще има програма с участието на певицата Нели Петкова.Организацията по извозване на събраните отпадъци е на Община Панагюрище и Общинско предприятие „Чистота”. На разположение ще бъде цялата налична техника на общинското предприятие. При доброволчески инициативи за почистване и озеленяване в рамките на кампанията, жителите могат да сигнализират на горещата телефонна линия 0357/ 90997 до 20 април 2013 година.
На концерта на 20 април в центъра на Панагюрище ще бъдат отличени гражданите, проявили най-сериозна активност за почистване около домовете си.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.