четвъртък , 28 март 2024

Петришка – шампионка на смесени двойки

Нелина Петришка стана шампион на страната на смесени двойки от държавното индивидуално и на двойки първенство за старша възраст по тенис на маса, провело се в Бургас в края на миналата седмица.

Треньорът на Петришка Борис Влахов обясни, че неин партньор е бил друг негов възпитаник от спортното училище в Чепеларе – Еди Негазов. Двамата нямали проблеми със съперниците до осмина финалите, а препятствията започнали от четвъртфинала – от него до финала златните медалисти, играли само срещу шампиони от тази и миналата година на старша и младша възраст. „Минахме през ада сто пъти”, коментира Влахов и допълни, че тази титла е една от най-трудно печелените в кариерата му като треньор. Петришка била на крачка от медал и при двойките девойки.

Другите смесени двойки, представили се ниво били Борислава Лазарова и Павел Михов, Десислава Ботева и Илиян Дойчев, които според Влахов догодина имат реални шансове да са шампиони на младшата възраст, Владимир Николов от Търговище и Йоана Ботева, Николай Дойчев и Георги Кържанов, записали три поредни победи.

Вижте още

Волейболният турнир „Тодор Стоицев“ се проведе днес в Панагюрище

Днес Волейболен клуб „ПАН ВОЛЕЙ“ бе домакин на организирания от него  традиционен турнир по волейбол …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.